Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2021 21:31 - АЗ ВЕЧЕ СЪМ УДОСТОЕН ИЗКУСТВОЛОГ!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1998 Коментари: 20 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

         АЗ  ВЕЧЕ  СЪМ  УДОСТОЕН  ИЗКУСТВОЛОГ!!!

 

    Имам подадине към изкуството и поради това се записах в ускорените курсове на Центъра в База „Хухла”, на метър над чашата на яз. „Ивайловград”. Там от пет години се провеждат тези курсове, благодаренние на които разполагаме с добри оперативни работници изкустволози. Някои от тях защитиха успешнно най-високата степен, изкустволог высшего класса. Курсът трае една седмица. Миналата седмица го преминах и аз. Придобитите знания защитих успешно.

    Успоредно с тези курсове в База „Хухла” се провеждат още едни курсове, за атрашакатрмайстери. За жалост при връчването на удостоверенията ни един от удостоените с това звание засенчи моя успех. Признавам, не мога да се сравнявам с него, най-малко по килограми. Пояснявам, че курсовете от типа антрашакатр са въведени по идея на прославения наш оперативен работник, балетиста Нуреев. Вземайки акъла на наблюдаващите го със скоците си, той е снемал след това от тях полезна за Центъра оперативна информация от краварите и от еврегейците в продължение на много години по време на Студената война, което доведе до победата на СССР в нея.

   След курсовете участниците трябва да защитим дисертация на тема, спусната в деня на защитата й от Центъра. Темата този път съдържаше изискване завършилите ускорените курсове да потвърдят уменията си на изкустволози, като на защитата от представено им нормално човешко деяние, да изваят от него висше произведение на изкуството. Падна ни се тема обаче, в която аз притежавам много голяма гросмайсторска сила. Тя бе да представим опитите на президента ни да организира честни и прозрачни избори, при това, безопасни за здравето. Той се нае с тази задача, защото тия са корумпирани, видно от чекмеджетата с пачките и кюлчетата в тях. С лазерна точност деянитата на „тия” само в едно изречение определи политологът Адрей Райчев:

-       Тия много крадат!

Той не поясни какво крадат, не назова имена,
но народът 
знае – Бойко краде от магистралите и Фандъкова от метрото. Те сторват това с вещина, нахално, с всичките си телесни отверстия! Поради това системата на управление на страната според президента ни, един безкрайно честен и работещ за единството на народа ни държавен глава, трябва да бъде демонтирана и турната нова от него. Пътят към този демонтаж минава през махкването на главния прокурор и на правителството и тургване на служебен кабинет с министри, посочени от Радев – честни, некорумпирани, подходящи за всеки пост - като дялан камък - доказали се като честни специалисти с прогресивни виждания. Такива имаме, но мафията в прокуратурата ги прогони от страната, цитирам Цветан Василев и Васил Божков Президентът ни ще ги завърне да работят за страната си, за народа, аз вЕрвам в него.

  Интелекуалния проект на президента, одобрен от много политически партии като Възраждане  ДСБ/ДБ, Движенние 21, Сдружение Боец, „Ренета Инджова” и др. и възхвален от ПП „Лето 2020” на Черепа, аз представих чрез възможностите на изкуството по следния начин.

 image 

   ОтАНАЛеното предложение от президента във връзка с изборите, аз, като кандидатизкустволог представих в дисертацията си във вид на суровина, която се сондира от АННАЛизатори, търсещи в нея идеите му за провеждането на настоящите избори. Суровината на тези предложения, на турски език наричана фашкъ, а на немски език аршлохсаусвурф - има доста идеи и насоки за развитие, но да се достигне до тях требе яко сонндирване. За АНАЛизаторите на тази маса се изисква и умението да започнат да я АНАЛизирват още преди тя да е паднала на земята и да е придобила там вид, удобен за АНАЛизирване. Върху тази суровина, която се сондира от политическите партии, със средствата на изкуството, аз представих и усърдните сондировачи. Техният брой оттоваря точно на броя на партиите, които президентът любезно прие и мЕниха мисли. А между тях има толкова старателни, че при сонндирването на суровината в търсене на президентови идеи, които правят смисъл, я пробиха и си забиха сондите в земя. Тъпни.

  

   Най-важното събитие в света в момента е определяне датата на изборите у нас. Всички други като уволнението на човеко на Путин, Тръмп, от поста му президент, короннавируса и др. останаха на заден план. Светът е затаил дъх и следи за датата на изборите у нас, която президентът ни ще определи.

    Относто другия курс за антрашакатрмайстери, там пръв бе класиран колегата ни Делян Пеевски. Той също има подадине към тази материя, защото е завършил елитен тухникум с изучаване в него на пиано, английски език и балет. Такова тремоло направи той с краката си, че надмина Нуреев, достигайки 10 удара на краката си във въздуха един в друг. Нуреев не е доситагл повече от 7. Вместо да имам възможост да кажа повечко думи за защитата си, времето ми бе отнето за антрашакатраизявите на Пеевски. Бих го предложил за солист в „Лешникотрошачката” ако подсилят пода на Софийската опера за да съм убуден, че той като скача няма да пропадне в него.

   Внимание обаче ми бе оказано и на мен. По единадесетобалната система Тричленнката ми даде 27 точки, аз съм първенеца на КУРса този път. Предложиха ми да се явя и на защита за звание „Изкустволог высшего класа, за което аз представих да одобрят етюда ми ”Австралия”. Това е художественото превъплъщаване на новогодишната орална изява на президента ни пред БНТ. Ето и паното ми, "Австралия", доксан докус /99/ превъплътено чрез средствата на изкуството на тази велика президентова реч.
Ако някой не знае как изглежда Австралия на картата, нека я погледне.  Друго си е да си изкустволог...
   И...повече усмивки!!!


image

  

  

 







Гласувай:
5



1. krumbelosvet - На поста смисълта е:
14.01.2021 23:52
Коста бае
Както знае -
Долу Радев, ей,
Боко да живей!!!
цитирай
2. zaw12929 - ПИШЕТЕ С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР И С ОБШИРНИ ЗНАНИЯ ЗА СВЕТАПОЗДРАВИ!
15.01.2021 00:45
ТОВА ЛИ БИЛО НАЙ ГЛАВНОТО СЪБИТИЕ В СВЕТА СПОРЕД 80% ОТ
е определяне датата на изборите у нас ГОЛЯМ СМЯХ ПАДНА, ДОБРЕ ЧЕ ВЛЯЗОХ В БЛОГА , НЯМА ДА УБЕЦДАВАМ НИКОГО, ЧЕ ОТ 182 ДЪРЖАВИ В СВЕТА 160 НЕ СА ЧУВАЛИ, НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТУЙ БЪЛГАРИЯ

цитирай
3. bdenkov - bdenkov
15.01.2021 06:50
Следя блога planinitenabulgaria.blog с интерес. Нямам нищо лошо срещу собственика на страницата. Същия без да се обижда и засяга бих желал да го помоля ако обича или желае да разкаже, как се нанесоха той, семейството му и родителите му да живеят в капиталистическо жилище на врагове на народа, изедници на сиромаси и гадове експлоататори и убиици на деца. Или поне обявени от Народният съд за такива в Името на народа. И как обуха на предните хора топлите пантофи и спаха в чаршафите им. Как го приеха да следва Енергетика -Ядрена в Политехниката - ВМЕИ имени Ленина- сегашен ТУ-София. Чакам да видя дали този мой коментар ще види бял свят. Какво се случи на родената 1924 год. наследничка на имота след 1990 год. Да попитам къде е ходил на Бригади, къде е служил? Много атейзъм, Безбожие, откровенно езичество и Сатанизъм в постовете в блога. Смесва предните описани с вредите от колективизацията и опустяването на Българското село и загубване на нравствеността - човечността в хората и подивяването им. За последното аз не се притеснявам. Сигурен съм, че последното е Правилно наказание от Господа Исус Христос за еретизъм, за Ванга, за Петър Дънов и сегашните гледачки и врачки на телевизионния екран. Аз чета свети Николай Велимирович. В гръцките и сръбските черкви свещите са безплатни. В Българските черкви 20 евро цента - 40 стотинки и са бяли, а не от жълт восък по- канон. Вижте сайта на черквата св.св. Кирил и Методи на бул. Константин Величков в София до Татарли и минералната вода. Молитва от поп в черква -25 лева. Молитва от поп в частно жилище - 35 лева. Господ Исус Христос изгони и бичува търговците в храма, изми нозете - стъпалата и краката на учениците си и ги учеше така: Даром взехте - получихте- , даром давайте. Аз преминавам към гръцката черква потресен от еретизма и отстъпничеството на Българската ерес. Ванга, Пайси Хилендарски, Петър Дънов, Кирил и Методии са хора, а не светци. Ерес под маската на Родолюбието и патриотизма.
цитирай
4. bdenkov - Ще ви кажа, какво се случва днес
15.01.2021 06:53
Левски и Ботев със сигурност са искали да станем федерат на Югославия, република на СССР и да отцепим Македония, да напълнят църквата с ченгета и да унищожат селата. Партизаните и ген**етично увр***едените им наследници са най-големите национални предатели и без***родници.
Ще ви кажа, какво се случва днес. Държавата се управлява от деца на комунисти и ченгета. Държат цялата икономическа и политическа власт. Държавите, които се освободиха от тях възможно най-рано, като Полша и Чехия са добре, а ние си ги оставихме да си правят банки, да източват и придобиват държавни предприятия. Ставащото днес е в резултат на отвратителния морал и престъпленията на тези хора.
цитирай
5. bdenkov - Истината както обикновено е точно обратната:
15.01.2021 06:56
"Запада ограбва България" - е един от най-упорито втълпяваните рефрени на #Пропагандата на КГБ (филиал ДС) метастазите на Москва през стотиците й телевизии, радиа, вестници, сайтове и пълчища от тролове в България.

Истината както обикновено е точно обратната:

по данни на НСИ за 2019 търговското салдо на България спрямо Руската федерация е отрицателно, в размер на -5,49 млрд лв. Няма друга държава към която България да има такива негативни показатели от колониален тип.

В същото време спрямо Германия България има положителен търговски баланс от 700,2 млн лв, а спрямо САЩ той е 477,6 млн. лв (виж връзка към данните на НСИ долу).

За съжаление мащабната дезинформационна война, която водят КГБ(филиал ДС) метастазите на Москва чрез почти тоталния си контрол над медиите, прави така, че на мнозина тези данни се виждат невероятни. Медии, пропагандисти и тролове внушават, че от времената на бай Тошо България се деиндустриализира, а Запада ни ограбва.

Обратно на твърденията, че България се деиндустриализира, всъщност най-големият дял от българския износ е тъкмо в графата "Машини, оборудване и превозни средства", който е в размер на почти 10,2 млрд лв. Само в сектора автомобилна индустрия България има над 100 предприятия, страната ни е един от водещите производители на велосипеди В СВЕТА, българските мебели благодарение и на вериги като ИКЕА, достигнаха пазарите на Западна Европа и т.н.

Същото се отнася и за други популярни на #Пропагандата теми като "България не произвежда зеленчуци и животни" (виж втората връзка към данните на НСИ долу).

При това търговският баланс не включва сектора на услугите, където България отбеляза огромен скок особено що се отнася за софтуера, транспорта, туризма и т.н. отново благодарение на достъпа, който имаме до пазарите в ЕС, Запада и целия свят.

Отрицателният търговски баланс на България спрямо Московия се дължи на 2 основни причини:

1. Страната ни от десетилетия е 100% зависима от руски газ и петрол

2. Московия от
цитирай
6. bdenkov - 2
15.01.2021 06:57
2. Московия от десетилетия води де факто несиметрична търговска война срещу България. Непосредствено след 1989-а митата за българските стоки бяха рязко повишени, което де факто унищожи българския износ за Русия и предопредели фалита на много български предприятия, които във времената на соца бяха принудително обвързани със СИВ (и преди всичко СССР) и откъснати от Запада.

За сметка на това Пропагандата на Москва започна да лъже, че предприятията на България фалирали, защото не искали да продават на Русия ... Мнозина наивници се хванаха на тази дебелашка лъжа, която няма никаква логическа обосновка. Все едно - да спреш да продаваш на някой, да вземаш пари, да работиш, да се изхранваш, нарочно да фалираш, нарочно да мизерстваш, само защото ей така си станал русофоб.

Освен всичко друго това което прозира зад тези данни е фактът, че КГБ(филиал ДС) задкулисието управлява българските власти.

За последните 24 години, отрицателният търговски дефицит на България спрямо Московия надхвърля 60 МЛРД. ДОЛАРА.

На фона на този огромен търговски дефицит, 1,2 млрд лв, платени от България на САЩ за изтребители, изгонването на московски шпионин са жалки опити на властите у нас да замажат очите на обществото и външните сили.

Връзки:
https://www.nsi/…/%D0%BF%D0%BE-%D0%B ... 0%BD%D0%BE%…

https://www.nsi/bg/content/7510/%D0% ... 1%80%D0%B8

https://www.nsi/…/%D0%BF%D0%BE-%D1%8 ... 0%BA%D1%82%…

https://www.nsi/bg/content/7505/%D0% ... 0%B8%D1%8F

Снимка на Контра Пропаганда.

https://kontraprop/

цитирай
7. bdenkov - Спомени. Охрана на държавната граница
15.01.2021 06:59
Всъщност дори самата охрана на границата беше ад. Когато си на 18, индоктриниран с глупости за врагове на народа и диверсанти, перманентно гладен, хронично недоспал, с двуседмичен запек заради стреса, мокър, премръзнал, облечен с някакви парцали от Първата световна война, изолиран от всякакъв контакт с близките и семейството ти, в компанията на още двайсетина души като теб и трима, четирима алкохолизирани командири, дори и да не си си го представял и в най-големите си кошмари, сигурно би застрелял и собствения си брат, ако го видиш да преминава границата, само и само да се махнеш от това за няколко дни! И ако някой ми каже, че животът при нечовешки условия те прави мъж, бърка генерално! Прави те животно!
друго си е да те гръмне свой. Ей такива са им били промитите мозъци. Ще ги заключим да не мърдат много много и да бачкат за панелката и 14 дни на бунгало. Рай!!!
Спомням си как в часовете по трудово обучение разглобявахме хиляди дефектни стартери и динама, произведени в социалистическите ни заводи. Голямо забавление беше! Качество и конкурентоспособност на социалистическата икономика!
а нещо да кажете за това, че вашата партия подкрепяше съюза на национал-социалистите и руските комунисти, така наречената "Соболевата акция"? Тогава не беше позорно?
И назовете ми едно "фашистко" правителство или министър член на фашистка партия.
Някога (преди 9.09.1944) наказваха за действия и постъпки, а след това - за намерения и помисли.
Преди 57 години, през януари 1964, свободолюбивият българин, царят на вицовете, талантливият архитект Боян Чинков е осъден от "народната власт". Не за извършено престъпление, а за чувството си за хумор!

цитирай
8. bdenkov - Каквито сме - Такива сме.
15.01.2021 07:00
(10.01.1997) бе пиковият ден от протестите срещу бездарното управление на БСП, чудовищната мизерия на инфлацията, както и колосалния грабеж на КГБ (филиал ДС) изял спестяванията на милиони граждани и фирми в 14 частни банки.

Години наред агентурата на КГБ (филал ДС) здраво окопала се в банковата система изпълняваше елемнтарна схема по ограбването спестяванията на българските граждани и фирми.

Първо с едни и същи пари (от Ямболска Търговска Банка) бяха създадени няколко други частни банки. След това с обещания за висока доходност, лъскане на имиджа в медиите, бяха набрани милиарди левове спестявания.

После парите на българските граждани бяха раздадени в голямата си част като кредити на свързани лица, банките бяха изпразнени и така спестяванията на хората отидоха в джобовете на московските метастази.

По-късно инфлацията стопи дълговете към банките на т.нар. кредитни милионери.

За капак на всичко дойде и малоумното социалистическо управление на БСП и Жан Виденов, което срина тотално икономиката на страната, направи пенсията равна на килограм картофи, а стотици хиляди побягнаха от нашата Родина.

Свидетелствата,че Големия банков грабеж на 90-те е организиран и направляван от КГБ (филиал ДС) са изобилни. Управителят на БНБ Тодор Вълчев, неговият заместник, още 26 висши служители на БНБ, както и десетки още собственици, акционери, управители и висши служители на ограбените банки бяха агенти на комунистическите служби. Проядените с московски метастази служби, медии, които както сега, така и тогава бяха под контрола на московските метастази, осигуриха изпълнението на този колосален грабеж.

Почти същата схема беше повторена и с КТБ.

Във всички тези случаи прокуратурата, бездейства или симулира действие, повдига обвинения на определените за бушони, а истинските грабители остават ненаказани ...

Днес десетилетия след Гигантския банков грабеж на КГБ (филиал ДС) от 90-те НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН!
Снимка на Контра Пропаганда.

цитирай
9. bdenkov - Военни работи
15.01.2021 07:09
В Московия командир на военен кораб, заедно с подчинените му моряци откраднали две 13 тонни бронзови витла от есминеца "Безпокойни".

След като наскоро окрадоха самолета "Съдния ден" Ил-80, предназначен за самия Путин в случай на ядрена война и окрадоха 200 метра кабел от централата на Федералната служба за сигурност, която охранява същия и редица още главатари на кремълската банда, се пита в задачата кое е всъщност безаналоговото на Московия?!

И дали всъщност реалната опасност е НАТО да не се пръсне от смях, когато се изправя срещу плаващите, летящите и сухопътните москвичи на Кочината?!
цитирай
10. bdenkov - Говори Москва
15.01.2021 07:11
Русофили! За пореден път имаме да дадем за пример другаря Петьо Блъсков - основателят на съвременния български печат, оставил неизбършима следа в световния журнализъм, който много обича да хвали ракетите, танковете и самолетите на Москва, които както знаете СА БЕЗ АНАЛОГ!

Имайте предвид, че Блъсков беше предложен за орден "Св. св. Кирил и Методий" от настоящия кабинет на ГЕРБ!

Ние пък от Контра Пропаганда му даваме орден "Чичолина", която също е световен колос и е майсторка на занаята публично да си дава дупиту за някой лев!

Драги русофили, както е отлично известно лошити американци правят всичко възможно, да ви избият, да ви ограбят, да ви превърнат в юрогеюви, да дадат децата ви на норвежки пидуфили, да ви превърнат в зеленчук, в зели, в БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛИ! От лошите американци ви пази чичо Блъсков и разбира се чичо Путин с ракети без аналог, но соросоиди, илюминати, масони, юрогеюви, и Цецо Елвиса пречат на Путин да ва спаси!

Както виждате, много е сложно, затуй четете редовно в-к "Труд" на Блъсков, купете си каска от плетена жица и си вземете бронирани кюлоти, за да не ви чипира Бил Гейтс в дупиту!

лилиПутин акбар!
цитирай
11. bdenkov - Липсващите факти в новите учебници за трите фалита на БКП при
15.01.2021 07:13
Кр. Станчев: Фалитите на соца се крият от учениците, за да не ги насочат към причините за изоставането на доходите ни

Децата ще разберат, че тогавашното управление е взимало заеми, за да удържа властта и привилегиите си
Красен Станчев

Красен Станчев
23 JUN 2019

Икономиста Красен Станчев коментира липсващите факти в новите учебници за трите фалита на БКП при Тодор Живков пред сайта desebg.

"Следя излагането на тази история и въпреки че не съм очаквал някаква дълбочина, безкрайно съм учуден от липсата на елементарно уважение към вече установени факти. Много важен сред тези факти е обстоятелството, че България е не просто единствената комунистическа страна, която за 45 години е „успяла“ да фалира три пъти – тя е единствената страна в северното полукълбо (това е нещо като световен рекорд), който през второто половина на ХХ век банкрутира толкова много пъти", коментира Станчев.

"Ако сте автор на учебник и споменете този факт, ще трябва и дадете някакво разумно обяснение. А то е, че икономиката е работила на загуба и че преди първия фалит на икономиката на България през 1960 г. тежат издръжката на червената армия, изземването на предприятия от СССР, унищожаването на частния сектор и производителните съсловия (често физическо елиминиране на хора), и следване на стопанска политика по съветски образец, прокарвана от полуграмотни политически назначенци на БКП. За да се избегне това обяснение, авторите наблягат на обратното тълкуване – че имало успехи, например в индустриализацията на страната. От това, което казах, би трябвало да се подразбира, че не просто е невъзможно да се обясни на сегашните младежи особеността на режима от 1944-1990 г. без несъстоятелността (фалитите) на неговото стопанство; ако ги споменете, ще трябва да навлезете в дебрите на много други факти, събития и процеси, да им дадете оценка. Точно от нея се боят или искат да избегнат авторите на учебниците", категоричен е икономистът. Той допълни, че в новите
цитирай
12. bdenkov - 6
15.01.2021 07:14
Той допълни, че в новите учебници липсва ясна и точна констатация на състоянието, в което тоталитарната комунистическа власт оставя България при своя крах през 1989 г., а именно дълговете – близо 11 млрд. долара външен дълг и 26,6 млрд. лв. вътрешен.

"През 1990 г. България е страната най-много обвързана с СССР: 80-85% от търговския оборот е със Съветския съюз (при около и под 60% за Полша, Унгария и Чехословакия; над 80% зависимост от внос на енергийни ресурси оттам (до 1994 г. България дори няма собствен електромер); посредничество между СССР и комунистически режими в третия свят, което пък е в основата на недемократичността на българската мафия (създадена де факто отгоре-надолу, докато обикновения процес на възникване е точно обратния) и на онази особеност на тукашния политически живот, която напоследък се нарича (доста неточно) „задкулисие“. За обедняването много допринася и управлението от 1995 – началото на 1997 г. Тогава подобните на България страни вече са в режим на бавно (бързо това е невъзможно) изравняване на доходите с тези в Западна Европа. А тук през януари 1997 г. средната пенсия е 14 щатски долара, заплатата – 40, за да спаднат през февруари с. г. до съответно 5 и 20 долара. Впрочем това е най-ниското сравнително равнище на лични доходи в цялата история на България след 1878 г.", казва още Красен Станчев.

Според него, учениците от 10-11 клас трябва познават сравнението на годишната динамиката на консолидираните правителствени разходи (издръжка на правителството плюс дългови плащания като процент от БВП) за периода от 1944 до наши дни. По думите му, от картинката учениците ще видят и разберат три неща: че няма страна сред днес богатите държави, от тези в ЕС, Балканите или бившия СССР, където тези разходи само да нарастват за период от над 50 години, че през 1990 г. те са равни на разходите на правителствата на тези страни по време на Втората световна война (за България те са 3.5 пъти по-високи като дял от БВП спрямо 1944 г.) и тогавашните
цитирай
13. bdenkov - 7
15.01.2021 07:18
и тогавашните „успехи“ се дължат на безразборно харчене от правителствата на БКП.

"Тогаваа децата сами ще стигнат до извода, че незадоволителното сегашно сравнително равнище да доходите на българските граждани се дължи на обстоятелството, управниците от 1944 до 1990 г. са вземали държавни заеми преди всичко, за да удържат властта и привилегиите си. Между другото Георги Ганев и аз през 2016 г. водихме такива занятия из училищата в страната по една инициатива на г-н Росен Плевнелиев. Не знам как беше при Георги, но при мен и учениците, и учителите разбраха всичко. Малко по-сложно е да обясня защо политиците нарочно избягват такова разглеждане на историята и глорифицират комунистическия режим", коментира Красен Станчев.

цитирай
14. bdenkov - Москва
15.01.2021 07:19
През 1939 НКВД (предшественик на КГБ) регистрира търговска марка ГУЛАГ, под която на пазара се появяват дрехи, обукви, мебели, метални изделия, произведени от робите в лагерите.

По същество ГУЛАГ е огромна мрежа от концетрационни лагери за робски труд.

През 1918 г. водачът на болшевиките Владимир Ленин нарежда „ненадеждните елементи“ да бъдат затваряни в лагери, като потенциални „врагове“ на Революцията. Първият концлагер в Съветска Русия е създаден през 1919 г. в манастира на остров Соловки. Към края на годината лагерите са вече 21. В 1921 г. има осемдесет и четири лагера, като основната им цел е да се „превъзпитат“ изпратените там хора. Обикновено това са благородници, свещеници, търговци, определени като „буржоазия“, но и много други „врагове на народа“ от различни обществени и социални нива.

До 1929 година в официалните документи на СССР за тези лагери се използва думата концлагери, когато на заседание на Политбюро се приема да се използва думата "трудово-изправителни" лагери.

В последствие концетрационните лагери се разширяват и достигат своя пик във времената на Сталин.

18 милиона души са преминали през ГУЛАГ. Огромната система от концетрационни лагери е разделена на 53 дирекции, 423 трудови колонии към март 1940.

Според изследователите за целия период на съществуването им там са загинали между 1,5 и 2 милиона съветски граждани.

Реално с труда на милионите роби, ноухауто и технологиите на САЩ, Германия и др. и суровините, заграбени от селяните, Сталин изгражда съветската промишленост (военна по своя характер) и инфраструктура - канали, язовири, железопътни линии, пътища и др. От своя страна заграбените от селяните суворини, както и колективизацията, водят до смъртта на десетки милиони.

Само в Гладомора в Украйна загиват между 4 и 7 милиона - на опустелите територии Сталин заселва етнически руснаци, на които днес се опират претенциите на Московия за анексия на Крим и Донбас.

Заедно с концлагерите за възрастни, Московия изгражда и концлагери за
цитирай
15. bdenkov - 11
15.01.2021 07:20
Заедно с концлагерите за възрастни, Московия изгражда и концлагери за деца - предимно сираци, които са деца на избитите в социалистическия терор и глад.

Нацистите и Хитлер, чийто основен политически мотив е анти-болшевизма, вземат пример именно от Ленин и Сталин в изградената от тях система от концлагери за робски труд и унищожение, в които са избити 6 милиона евреи, 600 000 роми, политически противници, десетки хиляди хора с увреждания, душевноболни и др.

Кървавият московски режим и неговите подлоги създават и в нашата Родина мащабна мрежа от концлагери за робски труд и унищожение - първата и единствена в нашата история. Там са избити без никаква причина хиляди. Нито един от престъпниците, надзирателите и създателите на концлагерите не беше осъден, благодарение на завладяната от московските метастази (все още) правосъдна система на България.

Днес в Московия се възражда култът към Сталин. Ленин лежи все още препариран за поклонение на Червения площад, а гражданските организации (като Мемориал), които издирват останките на жертвите и документират престъпленията на СССР, са подложени на репресии.
цитирай
16. bdenkov - Мокри сънища
15.01.2021 07:22
Прeди гoдини ce зaпoзнaх чрeз интeрнeт c eднa нимфoмaнкa. Cрeщaтa бeшe в eднo зaвeдeниe, нa гърбa нa eдин хoтeл. Бях прeдвидил, при дoбър рaзвoй дa гo пoлзвaм. Пoръчaх двe питиeтa и нямaхмe врeмe дa ги изпиeм. Дaмaтa мe бeшe oдoбрилa и мe прaти дa aнгaжирaм cтaя в хoтeлa зa дa мe изпрoбвa, бeз дa знae , чe вeчe гo бях прeдвидил кaтo вaриянт. Oщe c влизaнeтo в acaнcьoрa прoяви aгрecия към мeн и бeшe в eкcтaз oт мoятa възбудa. В cтaятa бeшe фурия, кoятo имaх чуcтвoтo, чe нe e прaвилa ceкc c гoдини, a бeшe ceмeйнa. Пo врeмe нa ceкca, зaпoчнaхa eдни oргaзми, прeз 2 минути cъc cпaзми нa муcкулaтурaтa, oбръщaнe нa oчитe и eфeкт нa cпaзмитe, кaтo 2000 вoлтa тoк. Нe cъм ги брoил, кoлкo бяхa, нo cъc cигурнocт , бяхa нaд 20-30. Бeшe изключитeлнo крacивa cъc cтрaхoтнo тялo и вид нa жeнa, кoятo нe зaбeлязвa мъжeтe oкoлo ceбe cи. Имaх дългa връзкa c нeя и eдин път я пoкaних зa 2 ceдмици при мeн. Бях прaтил мoятa фaмилия нa пoчивкa в Итaлия, a тя бeшe излъгaлa в къщи зa мeждунaрoдeн фoрум в чужбинa, зa oбмянa нa oпит зa cмeткa нa държaвaтa (дe фaктo бeшe зa мoя, нo нямa нищo бeзплaтнo в тoзи живoт). Бях cигурeн, чe щe издържa нa нeйния aпeтит към ceкca, нo нa 9-тия дeн кaзaх cтoп. Прeз тoвa врeмe нe мe пуcкaшe дa хoдя и дo мaгaзинитe и бях пoдлoжeн нa дeнoнoщeн ceкc.,a oргaзмитe и бяхa cтoтици. Зaмиcлих ce дa нe и ce cлучи нeщo, c тeзи cпaзми и тoвa нaтoвaрвaнe и ce кoнcултирaхмe c нeйнo cъглacиe c eдин Лeкaр ceкcoлoг aнoнимнo пo интeрнeт. Oтгoвoрът нa лeкaря зa нeя бeшe cлeдния:
Виe cтe нoрмaлнa жeнa c изключитeлeн дaр oт Бoгa, нo трябвa дa внимaвaтe c брoйкaтa oргaзми, зa дa нe ce прeтoвaритe и дa пoлучитe ифaркт (a тя бeшe caмo нa 31).
Нимфoмaнкaтa e мeчтaтa нa вceки иcтинcки мъж. Eдинcтвeния и нeдocтaтък e, чe нe cтaвa зa ceмeйcтвo. Oмрaзaтa ти към тaкивa жeни мoжe дa e cлeдcтвиe нa двe причини. Или cи ГEЙ или нe мoжeш дa зaдoвoлявaш жeнитe и ги мрaзиш зaрaди тoвa.
цитирай
17. ka4ak - ПОСТ,С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ!!!ПОЗДРАВИ,ЗА ТИТЛАТА!!!ТАФЯ ГО,ЗА ДОСВЕТКАНЕ,ЧЕ ИНАЧЕ Е.....МРАЗИМ,ДА МИСЛИМ....
15.01.2021 18:59
15.11.2009 13:47 - Светле!Поправих поста,но това непрекъснато съм го писал,даже имам и специален пост!
06.06 19:05 - Аз се чуствам,гражданин на България!
Мой дълг пред Родината е да гласувам!
Мое право е да потърся сметка,ако са злоупотребили с гласът ми!
И ще я потърся!
А Вие!

Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 2835
Тагове: свобода, граждански права, не се страхувай

Но,може и да си права,че трябва да се подсеща!:)))
Макар че можех и да не го поправям,но това после!:)

Постинг: Пак тафено!Можем ли да четем постове?Композираме ли ги,или са механични?''СВОБОДЕН ПОЕТ''-КАКВО Е ТОВА?
Автор на постинга: ka4ak

ПРАСНАЛИ СА ТИ И МИНУС....главно командващ САБОТЬОР И ПРЕстъпник....ОЩЕ ОТ ШИПКА......
цитирай
18. krumbelosvet - ФАШ Денков,
15.01.2021 20:54
ФАШ, защото повтаряш глупостите на фашистите. Много глупости повтаряш, за да може тук да се опровергаят. И предателски думи говориш, и плюеш народа си, ако си българин. Затова си избирам да отговоря на само една глупост - за опустелите села. Те опустяха СЛЕД ВНОСНАТА цветна революция. Преди нея ПРОЦЪФТЯВАХА. Бяха забравили що е бедност и тежък труд. Добивите бяха ПЕТ ПЪТИ по-високи отпреди 9-ти.
Ама що си губя времето с тебе. Щом любиш сърби и гърци, сигурно си от жертвите на тяхната ПРОПАГАНДА. Родоотстъпник.
цитирай
19. planinitenabulgaria - Няма да Ви отговоря, защото не правите разлика
16.01.2021 11:02
krumbelosvet написа:
ФАШ, защото повтаряш глупостите на фашистите. Много глупости повтаряш, за да може тук да се опровергаят. И предателски думи говориш, и плюеш народа си, ако си българин. Затова си избирам да отговоря на само една глупост - за опустелите села. Те опустяха СЛЕД ВНОСНАТА цветна революция. Преди нея ПРОЦЪФТЯВАХА. Бяха забравили що е бедност и тежък труд. Добивите бяха ПЕТ ПЪТИ по-високи отпреди 9-ти.
Ама що си губя времето с тебе. Щом любиш сърби и гърци, сигурно си от жертвите на тяхната ПРОПАГАНДА. Родоотстъпник.


между цветната революция и цветната бременност...
цитирай
20. krumbelosvet - Драги Балканджи Коста,
16.01.2021 21:03
Май си далтонист. Цвет. револю. беше синя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181136
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031